Bemutatkozás

Dr Gelléri Julianna Fül-orr-gégész, Foniáter, Homeopata orvos vagyok. Biologika és Recall Healing alapján gyógyítok.

1980-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános karán.
Fül-orr-gégészetből, Foniátriából szakvizsgát, Homeopátiából liszence vizsgát tettem ugyanezen az egyetemen.

1982 és 1987 között Afrikában voltam, ahol megismerkedtem az akupunktúrával és a homeopátiával. Hazatérve hamarosan elkezdtem tanulni a homeopátiát, 1993-tól használom a gyógyításban.

Dolgoztam Esztergomban a kórház Fül-orr-gége osztályán, Budapesten az Orvostovábbképző Intézetben, a Madarász u.Gyermekkórház Fül -orr-gége osztályán,
a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Fül-orr-gégészetén.
1993-ban nyitottam magánrendelőt .

Tanultam a betegségek lelki, spirituális okáról, mely segített a hollisztikus kép kialakításában. Mivel az akadémikus orvoslás során azt láttam, hogy főleg a tüneteket szüntetjük meg, további utakat kerestem.

2007-ben végeztem először Új Medicina tanfolyamot, s ezt is elkezdtem egy idő után felhasználni fontos részeként a gyógyítási folyamatban, hiszen itt a szervezet fejlődéstana az alap, s ezen tudás birtokában sok betegséghez kapcsolódó félelmet, hiedelmet félre lehet tenni.

2008-ban NES tanfolyamot végeztem, amely a holografikus testmező méréséről és helyreállításáról szól.

2012-ben ismerkedtem meg a Recall Healing-gel, ami az Újmedicina kiegészítése. Oknyomozás, hogy miért pont az és akkor történik velünk, feltérképezése a családi klánunk történetének.

A Biologikával 14 éve foglalkozom, Barnai Robertótól tanultam, aki Hammer doktor fantasztikus tudását informatikusként számunkra teljesen feldolgozhatóvá tette. www.bilologika.hu

Ezek az alternatívák együttesen és a betegekkel való szoros együttműködés figyelemre méltó eredményeket adnak a gyógyulás-gyógyítás terén.