Orvosi és prómóciós előadás

Kombucha Nap

2016.Október. 29-én 15 órakor adok elő a Kombucha Napon

Előadásom címe: Öntsünk tiszta vizet az alternatív tudományok poharába

Új Medicina Alaptanfolyam Nagyváradon

Előadók Dr Gelléri Julianna és Hegedűs Beatrix

Mit üzennek a testi elváltozásaink? (akár allergia, autoimmun folyamatok, daganatok).
Mi okból, mi célból jönnek létre? Megkapod a választ egy természettudományos rendszer segítségével.
Az Újmedicina, Biologika egy természettudományos rendszer, amely szerint minden ember működik.
Betekintést adunk a családból hozott mintákra is.

Dr Gelléri Julianna 1980-ban végzett Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Füll- orr gégészetből, Foniátriából szakvizsgát, Homeopátiából licence vizsgát tett.
Új Medicinával 2007 óta, Recall Healinggel 2012 óta foglalkozik.
Sokat szerepel a médiában, ahol az alternatív orvoslást népszerűsíti.
Vele készült beszélgetések, riportok megtalálhatók az interneten.
Dr Gelléri Julianna egy olyan etikus szakember, akit jó szívvel lehet ajánlani
mindazoknak akik meg szeretnék érteni mi történik velük betegség esetén lelki, szellemi és testi síkon.

Hegedűs Beatrix immár több éve foglalkozik a betegségek lelki okával és összefüggéseivel. Kezdte az Újmedicinával, amit a Recall Healing követett. A Gilbert Renaud által vezetett Recall Healing tanfolyamokat tolmácsolja Magyarországon 2015 óta. Már ezt megelőzően több tanfolyami jegyzetet és az “Egészség Piramisa” című (G.Renaud) könyvet fordította magyar nyelvre. Idén júniusban újabb fordítása jelent meg “Ős-szindróma” címmel. Tanul, tanít, konzultációkat vállal – mindezt saját tapasztalataira alapozva és több technika alkalmazásával.
A tanfolyam elvégzése után, rendszeres klubbot szervezünk, ahol Dr Gelléri Julianna ( remélem 🙂 )segít és tanít minket az ” egészséges “útra rátalálni.

Szeretettel várjuk mindazokat akiknek fontos a saját és családjuk egészsége.

A jelentkezés egy előleg befizetésével történik a következő telefon számokon
0773759041 vagy 074152231,vagy a marthanemet@yahoo.com email címen.
Köszönjük.

Referenciák:

Tisztelt Dr. Gelléri Julianna! Múlt hét szerdán voltunk Önnél, az ekcémás kisfiammal. Mostanra szinte teljesen helyre jött az arca, pedig azóta többféle tejterméket, és tejes tápszert is kapott. Nagyon szépen köszönjük, hogy végre láthatjuk az igazi arcát. Zente is sokkal boldogabb. Ami engem illet, tegnap este és ma reggel "vettem be" a Calcium Carbonicum 200ch-t. Kívételesen sikerült nyugodtan aludni, és reggel kipihenten ébredni, annak ellenére, hogy Zente még többször felébred éjszaka. Napközben el is felejetettem, hogy egyedül vagyok itthon a gyermekkemmel és nem kezdtem egy picit sem azon kattogni, hogy nincs itt a párom. Bár, hogy ezt elérjem már mindent bevetettem és sikerült is minimalizálni, de úgy tünik ez még kellett a tökéletes eredményhez. Köszönöm mégeszer, hogy ennyit segített nekünk!
Tisztelettel: Selmeciné Soós Anikó
Dr. Gelléri Juliannáról az Új Medicina honlapján találtam rá. Nagy érdeklődéssel olvastam és hallgattam a vele készült beszélgetéseket, riportokat. Csodáltam bátorságát, ahogy orvosként nyíltan kiáll a betegségek forradalmian új megközelítése mellett. Személyes találkozásunkkor meggyőződhettem alapos felkészültségéről az akadémikus orvostudomány és az alternatív gyógyászatban egyaránt. Rendkívül körültekintő a probléma feltárásában, alapos és meggondolt a terápia kialakításában, Dr. Gelléri doktornőben maximálisan etikus szakembert ismertem meg. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik meg akarják érteni mi történik velük betegség esetén lelki, szellemi és testi síkon. Ajánlom felnőtteknek és gyermekes szülőknek egyaránt.
Kovács Ilona hipnoterapeuta, szociálpedagógus
Kisgyerekes anyukaként sok jót hallottam már Dr Gelléri Juliannáról. Bár tudom, hogy elismert gyerek fül-orr-gégész, engem elsősorban az Új Medicina és a homeopátia terén szerzett ámulatos mélységű tudása ragadott meg. Az előadását meghallgatva én is kértem tőle egy homeopata tanácsadást. Jól tettem, mert lenyűgözött a Doktornő profizmusa. Átjött a több évtizedes tapasztalata, és az az éleslátás, ahogy rámutatott a problémás területekre, valamint az Új Medicina által tanított alapelvekre. Kisgyerekes szülőként örömmel tölt el, hogy ma már egyre több lehetőség van arra, hogy gyerekeinket alternatív módon gyógyítsuk, és ne kizárólag antibiotikumokkal, és vad mellékhatásokkal járó gyógyszerekkel mérgezzük.
Langmár Zsuzsanna www.elevengyerekek.hu
Dr. Gelléri Julianna volt a kisebbik lányom orr- fül-gégésze, vagy huszon-harmincon éve. Mennyire csodálatos, hogy rátaláltunk akkor, egy sima zuglói rendelőben. Ma már ő az egyik legkeresettebb új medicinás és homeopata orvosnő. Érdemes megnézni ezt a videót, kisgyerekes szülőknek mindenképpen, de mindenki másnak is egyben. Én magam is úgy gondolom és gondolkodom, ahogy Julianna. Bárcsak mások is felfognák, amit mond, és elkezdenék másként értelmezni az életet, ahhoz képest, mint amit megszoktak. Kívánom, hogy legyenek fülek a hallásra és szemek a látásra.
Szeretettel M A